26 Ağustos 2013 Pazartesi

Düğün Fotoğrafçılığı

Düğün mevsimi’ olarak da tabir edilen yaz ayları geldiğinde düğün fotoğrafı çeken fotoğraf sanatçılarının işleri daha hareketli bir hal alıyor. Bu oldukça yorucu işin tatmin edici kısmı ise başkalarının mutluluğunu paylaşma imkanı vermesi. Bu işi yapmak iyi ekipmanlara ve iyi bir flash’a sahip olmayı, kullanılacak lensler konusunda titiz davranmayı ve yerine göre bazen tele objektif kullanmayı gerektiriyor. Düğün fotoğrafçısı çekimlerden önce çiftlerle yüz yüze görüşerek onların tarz ve beklentileri hakkında bilgi alıyor ve çalışmalarını bu çerçevede yapıyor. Fotoğrafların çekileceği mekan veya mekanların önceden kontrol edilmesi ve çekim yapılacak alanların belirlenmesi ortaya daha bilinçli ve kaliteli işler çıkmasına yol açıyor. Düğünün öncesinde, evde, kuaförde, gelin arabasına biniş sırasında, nikah anında, ilk dans esnasında, pasta kesilirken çekilen doğal fotoğraflar birçok çift tarafından poz verilmesini gerektiren geleneksel düğün fotoğraflarından daha cazip bulunuyor.

Bir düğün fotoğrafçısı sadece birçok düğün fotoğrafı çekmekle kalmıyor, konuyla ilgili birçok ek hizmet de söz konusu. Örneğin evlenen çiftin seçtiği bazı fotoğraflara sanatsal fotoğraf düzenlemesi yapılıp özel bir albüm tasarımı yapılabiliyor, çekilen fotoğraflarla biri renkli, diğeri de siyah beyaz olan 2 ayrı DVD hazırlanabiliyor.


Kurumsal firma olarak düğün fotoğrafçısı mesleğimizi severek yaptığımızdan dolayı mutlu olmaktayız. Bizlere güvenceniz önemli olduğundan dolayı sizleri aklınızda bir merak bile kalmaması için özgüven ve düğünleri saniye saniye karelerini almaktayız. Mekanları seçerken sizlere kendi mekanlarımızı göstererek düğün fotoğrafçısı bu düşünce ile sizlere bırakmaktadır. Gece ve gündüz çekimler farklı HD kalitelerde yapıldığından dolayı önemli çekimlerimizi çiftlere özel olarak yapmaktayız. Ayrıca anne ve babalarınızın düğün fotoğrafçısı olarak istediği çekimleri de bizlere söyleyerek güzel durup durmadığını söylüyoruz. Bu açıdan bakıldığında 5 kameran, 3 düğünlerde resim çeken elemanlarımız ile sizlere farklı ekibimizi de vermekteyiz. Profesyonel olarak işimizi yaptığımızdan dolayı sitemize girdiğinizde referanslarımıza bakabilir ve iletişim adresinde bize ulaşabilirsiniz. Düğün törenlerimizde misafirlerin gelmesiyle başlayan bu meslek işi gece mesai saatine kadar devam etmektedir. Yorucu bir gün sonrasında düğün fotoğrafçısı tek tek videoyu DVD çekerek müşterilere vermekteyiz. Bu bakımdan dolayı çekilen resimleriniz için özel baskı kaliteleri de uygulayarak sizlere yardımlarda bulunmaktayız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder